Etusivu

Sähköinen taloushallinto Kuljetus Myllylä Oy: apuvälineenä

Tomi Törmälä
01.06.2023 Asiakastarinat Kirjanpito Palkanlaskenta

Kuljetus Myllylä Oy on tehdaskuljetuksiin ja kaivinkonetöihin erikoistunut yritys. Yritys perustettiin vuonna 2017, ja muutamassa vuodessa sen liikevaihto viidenkertaistui.

Nopean kasvun myötä yrittäjät Sauli ja Veera Myllylä päättivät vaihtaa tilitoimistoa, ja valitsivat tehokkaamman ja sähköisiä ohjelmia käyttävän Rotion kuultuaan Eija Siposesta, taloushallinnon asiantuntijasta ja hänen poikkeuksellisista kirjanpitotaidoista.

”Me oltiin aikaisemmin pienessä tilitoimistossa, jossa kaikki oli paperilla. Siinä vaiheessa, kun liikevaihto moninkertaistui mietittiin että kaikki laskut ja muut pitäisi saada sähköiseen muotoon ja että tilitoimisto olisi vähän kokeneempi. Myös Eijan maine vahvisti Rotion valintaa,” sanoo Sauli.

”Eihän ilman tätä ohjelmaa pärjäisi”

Veeran mukaan Eija erottui heti joukosta ammattitaitoisena ja luotettavana kirjanpitäjänä, joka on aina valmis auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin.

”Eija herätti heti semmoisen tunteen, että on ammattitaitoinen ja hoitaa hommat ja että häneltä pystyy aina kysymään apua,” sanoo Veera.

Uuteen sähköiseen taloushallinnon ohjelmaan siirtyminen sujui Eijan ohjauksen ansiosta sujuvasti, ja yrityksen käyttämä ohjelma on osoittautunut tehokkaaksi ja käyttäjäystävälliseksi. Ohjelma mahdollistaa helpon laskutuksen ja paperikuittien skannaamisen ja tallentamisen nopeasti.

”Kun taloushallinto on sähköisesti, niin laskut ei mene hukkaan. Aluksi tähän uuteen ohjelman vaihtaminen tuntui vaikealta, mutta kyllä sitä on vaan oppinut ja tuntuu että eihän ilman tätä pärjäsi,” kertoo Veera.

Nopeat vastaukset kiireiseen arkeen

Sauli ja Veera arvostavat Eijan kommunikointikykyä ja halukkuutta selittää monimutkaisia talousasioita helposti ymmärrettävällä tavalla. Eijan positiivinen asenne ja lähestyttävyys ovat tehneet hänen kanssaan työskentelystä iloa, ja hänen nopeat vastauksensa ovat olleet ratkaiseva tekijä yrityksen arjen työskentelyn jatkumisessa.

”Eijaa on aina mukava nähdä, hän on lempeä ja iloinen. Hänen kanssa on helppoa käydä läpi kaikki tilinpäätöskeskustelut, hän selittää kaiken normaalilla kielellä eikä mitenkään vaikeasti,” sanoo Veera.

”Rotio on yrittäjäystävällinen. Palvelu on nopeaa, kysymyksiin ei vastata huomenna tai ylihuomenna vaan vastaus saadaan heti. Toiminta on yleensä nopeatempoista, joten vastaus on pakko saada melkeinpä heti,” jatkaa Veera.

 

Onko sinulla taloushallinnon kumppanin vaihto edessä? Ota yhteyttä, ja aletaan yhdessä hommiin!

Ota yhteyttä