Etusivu
Slide

Palkanlaskenta

Palkat ammattitaidolla.

Me tarjoamme palkanlaskentaa oikeanlaisella palveluasenteella. Palkanlaskennan ammattilaisemme ovat apunasi kaikissa palkkahallintoon liittyvissä asioissa.

Ei siis pelkkää palkanlaskentaa, vaan myös neuvontaa ja huolenpitoa.

Ota yhteyttä

Ammattitaitoisilla palkanlaskentapalveluilla mielenrauhaa.

Meillä voit jättää palkanlaskennan asiantuntevalle palkanlaskijalle ja vapauttaa aikaa omaan liiketoimintaasi.

Oma palkkahallinnon asiantuntijasi tuntee työehtosopimukset ja työlainsäädännön sekä kouluttautuu jatkuvasti. Taustalla on palkkatiimi varmistamassa, että palkanlaskentaan ei tule keskeytyksiä missään tilanteessa. Tarjoamme palkanlaskentapalvelut usealla eri ohjelmistolla.

Palkkahallinto on vahvasti säädeltyä ja palkan on syytä tulla palkansaajan tilille oikein ja ajallaan. Kattava ja huolenpitävä palvelumme varmistaa, että voit jättää tämän huolen meille.

Palvelemme kaikkien toimialojen yrityksiä Oulussa, Raahessa, Kemissä, Haapavedellä, Kalajoella ja Rovaniemellä. Palvelumme soveltuu niin yrittäjän kuin kymmenien työntekijöiden palkanlaskentaan.

Palkanlaskentapalvelumme sisältävät:

  • Palkanlaskennan
  • Työehtosopimukset
  • Poissaolot ja vuosilomat
  • Ilmoitukset ja hakemukset

Ota yhteyttä

Tullaan tutuiksi ja aletaan hommiin!

Varaa 30 min. maksuton tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai jätä viesti täyttämällä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Ota yhteyttä
Yhteydenoton syy

Tämä lomake tallentaa antamasi tiedot. Voit lukea lisää tietojesi käytöstä tietosuojaselosteestamme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuojaselosteen hyväksyminen
Start Over