Etusivu

Aina yrittäjän puolella.

Rotio on talouden, verotuksen ja juridiikan palveluja tarjoava asiantuntijayritys. Palveluksessamme on noin 40 eri alan asiantuntijaa, ja toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Raahessa, Kemissä, Haapavedellä, Kalajoella ja Rovaniemellä.

Tavoitteemme on olla asiakkaamme talousasioiden kartanlukija ja luottopakki.

Rotion tarina on saanut alkunsa halusta perustaa asiantuntijayritys, jonka palveluja perustajat itse myös yrittäjinä haluaisivat saada. Halulla tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme erityisosaamisten kautta takaa, että pidämme kiinni lupauksestamme: Yrittäjää ei jätetä!

Missio

Tuomme mielenrauhan talous-, laki- ja veroasioihin varmistamalla asiakkaamme selustan joka rintamalla.

Visio

Olemme asiakkaamme talousasioiden kartanlukija ja luottopakki. Ykkösjuttu on selkeys ja mukava yhteistyö.

Lupaus

Yrittäjää ei jätetä.

Sanna Kojola

Yritysjärjestelyt ja yrityskaupat, OTK, HTM

+358 50 576 9594
sanna.kojola@rotio.fi

Olen toiminut viimeiset 20 vuotta juristina liike- ja verojuridiikan parissa erikoistuen verosuunnitteluun sekä riskienhallintaan. Vastuulleni kuuluu yritysjärjestelyiden sekä yrityskauppojen korkean tason ylläpitäminen yhtiössämme.

Antti Ollakka

Asiakkuusjohtaja

+358 44 555 2496
antti.ollakka@rotio.fi

Edelliset 20 vuotta olen toiminut sijoitus- ja pääomamarkkinoilla, auttaen yrittäjiä kasvattamaan ja ottamaan käyttöön varallisuuttaan verotehokkaasti. Vastaan yhtiön kasvutavoitteiden toteutumisesta.

Veli-Matti Ollikainen

Toimitusjohtaja, KTM

+358 40 714 0980
veli-matti.ollikainen@rotio.fi

Olen toiminut viimeiset 10 vuotta liiketoiminnan kehittämisen sekä yrityskauppojen parissa avustaen yrityksiä liiketoiminnan kannattavuudessa sekä kasvussa. Yrityskaupoissa olen vastannut neuvotteluista sekä projektin kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Vastuulleni kuuluu yhtiön toimitusjohtajan tehtävät sekä yrityskauppojen neuvotteluiden johtaminen.

Tomi Törmälä

Kehitysjohtaja

+358 44 343 4654
tomi.tormala@rotio.fi

Viimeiset 15 vuotta olen auttanut yrityksiä luomaan prosesseja liiketoiminnan kasvun perustaksi. Vastaan yhtiössämme taloushallinnon palveluista sekä asiakaslisäarvon tuottamisesta.