Etusivu

Töihin Rotiolle

Rotio on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen moderni talouden, verotuksen ja juridiikan palveluja tarjoava asiantuntijayritys.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä vetovoimaisessa työyhteisössämme, sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi muiden asiantuntijoiden kanssa. Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmiset, laatu, kannattavuus ja rohkeus ovat keskeisiä arvoja.

Haluaisitko sinä olla osa Rotion tiimiä?

Avoimet työpaikat

Miksi töihin Rotiolle?

Tarjoamme sinulle kokeneiden ja monipuolisten ammattilaisten tuen, modernit työvälineet, joustavan työympäristön sekä vahvan myyntiosaamisen tukemaan omaa työskentelyäsi ja asiakashankintaa.

Rotio on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen moderni taloushallinnon ja juridiikan osaaja. Tarjoamme laaja-alaisia asiakkaidemme liiketoimintaa ja -strategiaa tukevia talouden ja juridiikan ratkaisuja.

”Rotiolla parasta on hyvin avoin ilmapiiri, jossa jokainen voi olla aivan oma itsensä ja jakaa ajatuksiaan vapaasti työkavereiden kesken. Vaikka meillä onkin hauskaa yhdessä se ei poissulje sitä, että täällä on aina tekemisen meininki ja ihmiset ovat hyvin motivoituneita siihen mitä he tekevät.”

Lauri Louhimaa – Controller

Tutustu Rotiolaisiin

Rotion työyhteisö

Rotiolla me toimimme yhteisten arvojemme mukaisesti. Nämä neljä arvoa ovat ihmiset, laatu, kannattavuus ja rohkeus, mutta miten ne näkyvät päivittäisessä toiminnassamme?

Ihmiset ovat työmme keskiössä. Tämä ilmenee asenteestamme sitoutua lupaukseemme ”yrittäjää ei jätetä”. Meillä jokaista arvostetaan omalla paikallaan.

Laatumme perustana on innostunut asiantuntevuus. Otamme työmme tosissaan muttei vakavissaan.

Kannattavuus on kestävän liiketoiminnan perusta ja mahdollistaa halumme panostaa ihmisiin.

Rohkeus ilmenee valmiudestamme ottaa kantaa ja antaa neuvoja.