Etusivu

Rotiolta apua arkisista ongelmista liiketoiminnan kehittämiseen – IS-Technics Oy

Tomi Törmälä
08.06.2023 Asiakastarinat Kirjanpito Palkanlaskenta

IS-Technics Oy on on-site-koneistuksen ja -pinnoituksen erikoisosaaja, joka toimii kunnossapitoprojektien ratkaisun päätoimittajana, osakokonaisuuksien toteuttajana sekä kunnossapidon alihankintapalvelujen toimittajana.

IS-Technics Oy:n ja Rotion yhteistyö sai alkunsa taloushallinnon asiantuntija Eija Siposen maineen ansiosta. Eija on tunnettu avuliaisuudestaan ja asiantuntevuudestaan kirjanpito- ja yritysneuvontapalveluissa. Hän on ollut mukana varmistamassa, että IS-Technics Oy:n kirjanpitotarpeet täyttyvät alusta asti. Hänen korkea asiantuntemuksensa on ollut avainasemassa myös yrityksen arjen avustuksessa.

”Eija on ollut tosi auttavainen kaikissa asioissa. Hän auttaa monessa arkisessakin asiassa ja kaikki tulee tehtyä ajallaan. Sitä ei saanut aikaisemmasta tilitoimistosta,” sanoo IS-Technics Oy:n toimitusjohtaja Jouni Nieminen.

Eijan lisäksi Jouni on arvostanut Rotion Veli-Matin tarjoamia neuvoja yritystoiminnan kehittämisessä sekä sopimusasioiden täydellistämisessä.

”Veli-Matti on antanut monia hyviä neuvoja siihen miten me voitaisiin kehittää yritystoimintaa, sellaisia asioita joita ei välttämättä itse tule heti ajateltua. Sopimuksetkin on saatu kuntoon, esim alihankintasopimukset,” kertoo Jouni.

Jouni korostaa Rotion yhteistyön etuja: Rotio on osoittanut olevan tarkkaavainen, reagoiva ja ennakoiva. Vaikka kirjanpito hoituu Rotion Raahen toimistolta, sijainti ei ole vaikuttanut kommunikointiin tai palvelutasoon. Jouni uskoo, että Rotio ylittää heidän odotuksensa tulevaisuudessakin.

“Suosittelen Rotiota lämpimästi. Asiat on mennyt hyvin, ja uskon että niin ne menevä jatkossakin,” toteaa Jouni.

 

Etsitkö sinäkin kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi? Ota yhteyttä, ja aletaan hommiin!

Ota yhteyttä