Etusivu

Raahen Pultti Oy: ” Rotiolta kokonainen paketti yritykselle”

Tomi Törmälä
09.05.2023 Asiakastarinat Kirjanpito

Yhteistyö Rotion kanssa antaa Raahen Pultti Oy:lle varmuutta siihen, että he saavat tarvitsemansa tuen selviytyäkseen kaikista mahdollisista haasteista, niin taloudenhallinnasta laki- ja veroasioihin.

Raahen Pultti Oy on metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden tekninen tuonti- ja tukkuliike Suomen metalliteollisuuden sydämessä Raahessa. 40 vuoden kokemus takaa, että heiltä löytyy kaikki erikoistyökalut vaativimpiinkin teollisuuden tarpeisiin.

Mutkia matkalla? Rotio aina apuna

Mikko Koski, Raahen Pultti Oy:n toimitusjohtaja suosittelee Rotion palveluita lämpimästi muillekin kokonaisratkaisuja etsiville yrityksille. Hän on erittäin tyytyväinen Rotion räätälöityihin palveluihin ja arvostaa asiantuntevan ja lähestyttävän henkilöstön tuomaa lisäarvoa.

”Rotiolta löytyy kokonainen paketti yritykselle. Jos ja kun kohtaa muunlaisia ongelmia, saa heiltä apua siihenkin. Ja yritystoiminnassa tulee aina mutkia matkaan”, sanoo Mikko.

Tämä kaikki on mahdollista Eija Siposen kaltaisten asiantuntijoidemme ansiosta. Päivittäisessä työssään Eijan päätavoitteena on tuottaa asiakkailleen lisäarvoa neuvomalla heitä kirjanpidossa ja palkanlaskennassa sekä tarjoamalla yritysneuvontaa kaikkiin liiketoimintatarpeisiin.

”Lisäarvon tuottaminen on tärkeintä, ja se on juuri se minun työmaa”, sanoo Eija.

Raahen Pultti Oy:n reskontra- ja laskutusasiantuntija Mervi Karjalainen kiittää Eijan lähestyttävyyttä ja halukkuutta vastata kysymyksiin. Myös Mikko kiittää Eijaa nopeasta ja luotettavasta palvelusta sekä siitä, että hän on aina valmis auttamaan mahdollisissa huolissa.

”Eijaan on tosi helppo lähestyä, häneltä uskaltaa ja pystyy kysymään kaikki kysymykset, mikä on todella tärkeää kirjanpitäjässä”, sanoo Mervi.

Rotion kaiken kattavat palvelut varmistavat, että asiakkaamme saavat luotettavan kumppanin, joka tarjoaa heille menestymiseen tarvittavaa tukea. Tarjoamme aitoa apua talousasioissa sekä pidämme puoliasi joka tilanteessa ja teemme yrityskauppa- ja yritysjärjestelyprosesseista mahdollisimman vaivattomat.

 

Etsitkö sinäkin kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi? Ota yhteyttä, ja aletaan hommiin!

Ota yhteyttä