Etusivu

Elokuvateatteri Kinopirtti: ”Rotio on iso, mutta tuntuu pienelle”

Tomi Törmälä
07.09.2023 Asiakastarinat Kirjanpito

Johanna ja Juha Åhman perustivat Kemin Kino Oy:n vuoden 2017 lopussa, joka jatkaa Elokuvateatteri Kinopirtin yli 100 vuotista toimintaa. Elokuvateatteri oli lähellä sulkea ovensa kokonaan, mutta Johanna ja Juha eivät pystyneet antamaan tämän tapahtua.

”Kinopirtti joutui sulkemaan ovensa vuoden 2017 kesällä, ja se että kaupungissa ei enää olisi elokuvateatteria harmitti meitä hirveästi. Paikallislehdessä oli kuitenkin ilmoitus, että he etsivät uusia yrittäjiä pyörittämään toimintaa, ja aloimme miettimään minkähän laista se olisi. Tässä sitä sitten ollaan”, muistelee Johanna Kemin Kinon Oy:n perustuksesta.

Kinopirtti takaa elokuvat kaikille elokuvanystäville kolmessa elokuvasalissa, sekä vuoden 2022 helmikuussa avattu CafeBarKinossa on tarjolla syötävää sekä kahvia ja muita virvokkeita.

Korvaamatonta apua paikallisella ymmärryksellä

Uusilla yrittäjillä oli kuitenkin edessään paljon uutta opittavaa, taloushallinnon mutkia unohtamatta. Alkuvuosien hankaluuksien jälkeen asiat kääntyivät parempaan päin, kun Johanna ja Juha löysivät Tilipalvelu Palanssin ja Hannu Kankaanpään. Kemiläinen Tilipalvelu Palanssi pystyi antamaan heille korvaamatonta apua paikallisen ymmärryksensä ansiosta.

”Hannulle pitää antaa isot kiitokset hyvästä työstä, hän oikeasti haluaa auttaa ja tietää meidän yrityksen asioista”, kiittelee Juha.

”Hannu ottaa aina hyvin yhteyttä ja selvittää asiat sillä tavalla, että mekin ymmärrämme. Hannun kanssa on vallan helppo tehdä yhteistyötä,” Juha jatkaa.

”Iso osa yrityksen pyörittämisestä on hyvä kirjanpitäjä”

Kun Rotio osti Tilipalvelu Palanssin liiketoiminnan vuoden 2022 joulukuun lopussa, ovat Johanna ja Juha saaneet mahdollisuuden yhä tehokkaampaan tukeen. Juha muistelee siirtoa Tilipalvelu Palanssilta Rotiolle positiivisin mielin.

”Siirto meni sujuvasti, siitä ei ollut minkäänlaista rasitusta meille. Ja mitä tärkeintä, Hannu on pysynyt meidän kirjanpitäjänä.”

Rotion palveluksessa on noin 40 eri alan asiantuntijaa, joiden etusijalla on asiakkaidensa tarpeiden täyttäminen.

”Voin suositella Rotiota lämpimästi. Rotio on iso, mutta se tuntuu pienelle,” sanoo Johanna.

Sujuvat rutiinit ja luotettava tiimi tuovat mielenrauhaa ja tekevät yritystoiminnasta tuottavampaa. Rotion asiantuntijat eivät tyydy pelkästään lakisääteiseen kirjanpitoon, vaan he tukevat talousasioissa sekä tuottaa lisäarvoa erityisosaamisten kautta.

”Iso osa yrityksen pyörittämisessä on hyvä kirjanpitäjä,” sanoo Johanna.

 

Etsitkö sinäkin kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi? Ota yhteyttä, ja aletaan hommiin!

Ota yhteyttä