Etusivu

Viafin Service Oyj ostaa OT Service Oy:n

Veli-Matti Ollikainen
04.03.2024 Asiakastarinat Yrityskauppa

Rotio Oy toimi OT Service Oy:n (”OT Service”) osakkeenomistajien neuvonantajana yrityskaupassa, jossa Viafin Service Oyj (”Viafin Service”) hankki OT Servicen osakekannan omistukseensa 29.2.2024. Yrityskaupan myötä Viafin Service vahvistaa toimintaansa Pohjois-Suomessa mekaanisen kunnossapidon ja konepajapalveluiden osalta.

”OT Servicen ostaminen vahvistaa merkittävästi Viafin Servicen jalansijaa Pohjois-Suomen kunnossapitomarkkinoilla. OT Servicellä on erinomainen maine laadukkaana kunnossapito- ja konepajapalveluiden tuottajana sekä pitkät ja vakaat asiakassuhteet. OT Servicen henkilöstöllä on erittäin vahva ja laaja-alainen osaaminen prosessiteollisuuden kunnossapidosta, minkä avulla koko Viafin Service pystyy entistä paremmin vastaamaan tuleviin asiakaskuntamme suunnittelemiin laajoihin investointeihin ja kunnossapitotarpeisiin Pohjois-Suomessa. Olemme innoissamme siitä, että voimme yhdistää voimamme ja tarjota entistä laajempia ja tehokkaampia palveluita asiakkaillemme”, sanoo Viafin Service Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Pesu.

Rotiolta toimeksiannossa olivat mukana Sami Lassila, Lauri Louhimaa, Toni Määttä, Sanna Kojola ja Veli-Matti Ollikainen. Onnittelut kaupan osapuolille!

 

Tiedote: www.viafinservice.fi/viafin-service-oyj-ostaa-ot-service-oyn/

Kauppalehti: www.kauppalehti.fi/uutiset/viafin-service-ostaa-ot-servicen/