Etusivu

Taloushallintoa vai talouden johtamista?

Antti Ollakka
10.12.2021 Ajankohtaista

Liiketoiminnan kasvaessa tulee se hetki, kun talousasioita ei voi enää hoitaa vasemmalla kädellä. Vastaan tulevat asiat liittyvät kasvun tuomiin rahoitushaasteisiin, henkilöstön saatavuuteen, hallinnon prosesseihin sekä verotuksen optimointiin.

Kuuluuko tilitoimiston kyetä auttamaan näissä asioissa?

Ensimmäinen jolta apua kaivataan ja kysytään on oma tilitoimisto, hoitavathan he ammatikseen taloushallintoa! Yllä mainitut asiat eivät kuitenkaan suoranaisesti liity kirjanpitoon taikka palkanlaskentaan, ja tästä syystä harvalla tilitoimistolla on ammattitaitoa tai resursseja auttaa.

Meidän arvoissamme taloushallinto tulee tehdä hyvin ja huolellisesti asiakasta neuvoen, mutta tärkein arvomme on auttaa asiakkaitamme heidän talouden johtamisessa.

Käytännössä tämä vaatii, että ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa pelkkää taloushallintoa syvemmin ja olemme aidosti kiinnostuneita asiasta.

Mihin yhtiö on menossa ja mitä se tarkoittaa talouden kannalta? Mitä lukuja tulee seurata? Kuinka paljon rahaa investoinnit sitovat? Miten hallita laajempaa toimintaa käytännön tasolla kannattavasti? Miten omistajat saavat mahdollisimman suuren hyödyn mahdollisimman pienellä verotuksella?

 

Meidän mielestämme tilitoimiston kuuluu kyetä auttamaan yrittäjää. Soita ja kysy, kerromme mielellämme lisää miten.

Ota yhteyttä