Etusivu

Rotion tiimi tukena, kun Bowexim Electric Oy:n osakekanta myytiin onnistuneesti uudelle omistajalle

Veli-Matti Ollikainen
16.06.2022 Asiakastarinat Yrityskauppa

Bowexim Electric Oy on kasvava keskuskomponenttien ja muiden sähköteknisten tuotteiden maahantuontiyritys.

Kasvava yritys usein tarvitsee kuitenkin leveämpiä hartioita kasvunsa tueksi ja mahdollistajaksi. Kasvun keskellä yhtiön ulkopuolelta osoitettiin kiinnostusta yhtiön liiketoimintaa kohtaan. Tästä syystä yrityksen omistaja Timi Eilola ryhtyi etsimään apua yrityskauppaprosessiin.

– Eija Siponen, yksi Rotion kirjanpitäjistä on ollut perheeni yrityksien kirjanpitäjänä monia vuosia. Kun tuli aika valita apua yrityskauppoihin, luottamus Eijaan ja hänen ammattitaitoonsa vaikutti lopulta Rotion valintaan, sanoo Timi.

Ammattitaitoista apua koko prosessin ajan

Yrityksen myynti on usein monivaiheinen prosessi, jossa myyjä tarvitsee tukea koko matkan ajan. Matkan varrella herää usein kysymyksiä, joihin ei osaa itse ottaa kantaa ja kaikkia asioita ei välttämättä osaa ottaa huomioon. On tärkeää, että rinnalta löytyy apua tilanteessa kuin tilanteessa.

– Apua ja neuvoja sai heti ensimmäisestä palaverista lähtien ja läpi koko prosessin puhuttiin suoraan ja todenmukaisesti, Timi muistelee.

Ja nyt kun yrityskauppa on saatu tehtyä onnistuneesti loppuun saakka, on Timillä mahdollisuus siirtää katseensa tulevaisuuteen ja yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen osana isompaa kokonaisuutta.

– Olen todella tyytyväinen kauppojen lopputulokseen ja aikatauluun. Yrityskaupan jälkeenkin olen mukana yrityksen toiminnassa ja kauppa mahdollistaa sen, että voin keskittyä paremmin yhtiön kehittämiseen kuin aiemmin, toteaa Timi.

Rotion osalta tätä yrityskauppaa olivat mahdollistamassa Veli-Matti Ollikainen, Sanna Kojola ja Lauri Louhimaa. Kiitos kaikille kaupan osapuolille erittäin ammattimaisesta ja hyvin toteutetusta kaupasta!

 

Mikäli harkitset yrityksesi myyntiä tai potentiaalinen ostaja on jo lähestynyt sinua, olemme luottokumppanisi koko prosessin ajan. Ota yhteyttä, niin selvitetään asiaa yhdessä!

Ota yhteyttä