Etusivu

Rotio avusti Liikenne Huovari Oy:n omistajia yrityskaupassa

Janne Niemi
01.09.2023 Asiakastarinat Yrityskauppa

Sieviläiset Jani ja Sami Huovari myivät elokuun alussa Liikenne Huovari Oy:n osakkeet Oulaisten Liikenne Oy:lle. Myyjät luopuivat linja-autoliiketoiminnasta ja keskittyvät jatkossa taksiautoiluun omissa yhtiöissään. Rotion tiimi avusti Huovareita yrityskaupassa.

Rotion lakimiehen Janne Niemen ja tiimiin kuuluvien Tommi Salmisen ja Lauri Louhimaan asiantuntemus ja neuvonta auttoivat yrittäjiä kaupan eri vaiheissa.

”Hankalia termejä tuli eteen, mutta Janne osasi todella hyvin suomentaa ne, jotta pystyin ymmärtämään missä kohti mennään”

”Rotion kanssa oli luottavainen olo, että kauppa saadaan valmiiksi”, muistelee Sami yrityskauppaprosessia.

Sami suosittelee myös muille omistajanvaihdosta suunnitteleville yrittäjille yhteydenottoa ammattilaisille, jotta yrityskauppaprosessi etenisi mahdollisimman vakuuttavasti ja määrätietoisesti eteenpäin.

”Ammattilaisiin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä. Yrittäjäkollegoiden kanssa puhuessa esiin tuli paljon erilaisia näkemyksiä ja tuntemuksia, mutta tositilanteessa kauppa saatiin eteenpäin ammattilaisten ja heidän ohjeidensa avulla” neuvoo Sami.

Rotion avulla voit luottaa siihen, että saat horjumatonta tukea yrityskaupan joka askeleella. Avustamme sinua ja yritystäsi myynnissä, ostamisessa ja rahoituksen hankkimisessa. Asiantuntijamme pyrkivät aina siihen, että asioiden hoitaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sinulle yrittäjä.

 

Etsitkö sinäkin kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi? Ota yhteyttä, ja aletaan hommiin!

Ota yhteyttä