Etusivu

Tommi Salminen vahvistukseksi Rotion asiantuntijatiimiin

Veli-Matti Ollikainen
04.05.2023 Ajankohtaista

Tommi Salminen aloitti lakimiehenä osana Rotion asiantuntijatiimiä toukokuun alussa. Tommin aloittamisen myötä Rotion palvelut vahvistuvat Pohjois-Suomessa.

Rovaniemellä työskentelevä Tommi on kokenut lakimies, joka tuo Rotiolle mukanaan runsaasti yhtiöoikeudellista asiantuntemusta ja tietämystä. Koulutukseltaan Tommi on oikeustieteen maisteri ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus eri työtehtävistä pankissa sekä viiden vuoden kokemus asiantuntijaorganisaatiossa, jossa hän palveli niin yrittäjiä kuin yrityksiä etenkin erilaisissa omistusjärjestelyissä.

Rotiossa Tommin mielenkiinnon herätti työn tarjoamat haasteet sekä mahdollisuus oman ammattitaitonsa kehittämiseen. Tommi aloittaa työnsä Rotiolla avoimin mielin ja odottaa mielenkiinnolla, että pääsee auttamaan yrittäjiä heidän tulevaisuuden tarpeissaan.

”Tässä työssä minua kiehtoo se, kuinka voin omalta osaltani mahdollistaa yrittäjiä saavuttamaan heidän tavoitteitaan hyödyntämällä tiimimme asiantuntemusta. Rotiolla on hyvä sekoitus taloushallinto- ja asiantuntijapalveluja, joiden avulla voimme auttaa yrittäjiä todella monissa tilanteissa,” sanoo Tommi.

 

Toivotamme Tommin lämpimästi mukaan Rotion tiimiin!

Ota yhteyttä